pic1

Duna Alarm Távfelügyelet

Cégünk Pest megyében, Budapesttől északra a pesti oldalon szolgáltat. Kötődünk ehhez a területhez - itt élünk és dolgozunk. Helyi szolgáltatóként szeretnénk környezetünk biztonságáért minél többet tenni. Nézetünk szerint az igényes szakmai munka a közvetlen és személyes ügyfélkapcsolatokon alapul. Helyi cégként erősségünk a rugalmasság, az ügyfélbarát kiszolgálás, a környék tökéletes ismerete.

Valljuk, hogy mai világunkban csak biztos erkölcsi alapokon lehet jól dolgozni. Hisszük, hogy általános, és szakmai elvek nélkül nem lehet jó munkát végezni. Tudjuk, hogy sikereket elérni csak kitartó munkával lehet.

A Duna Alarm Kft. teljes mértékben magyar cég, ezenkívül nem szolgáltatunk az ország egész területén, nem foglalkozunk százféle tevékenységgel. Arra vállalkozunk, hogy az általunk ellenőrzött területen megóvjuk ügyfeleink testi épségét, ingatlanát, értékeit. Magyar magántulajdonú cégként azt gondoljuk, ha a saját szakterületünkön és környezetünkben jól végezzük a munkánkat, azzal az egész országnak hasznára vagyunk.

A Duna Alarm Kft. csapata